Lääne Elu paberleht neljapäeval, 1. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

81 Läänemaa kirjakasti ootavad muutused

Praegu on Läänemaal 105 oranži kirjakasti, kuhu inimesed saavad kirju panna, neist 81 ehk üle kolmveerandi kirjakastidest vahetab asukohta või likvideeritakse. „See ei tähenda kirjakasti kadu ilmtingimata, sest kindlasti küsime ka kohalike inimeste ja omavalitsuste arvamust,“ ütles Omniva pressiesindaja Mattias Kaiv. „Plaan on küsida inimestelt tagasisidet ja vaadata kirjakastide paiknemine üle.“

Uus ettevõtmine kutsub rahvast laupäeval vanalinna

Laupäeval teevad paljud Haapsalu vanalinna ärid, söögikohad ja galeriid pikemalt uksed lahti, kutsudes eripakkumistega inimesi sisse astuma ja töötubades kaasa lööma. Kui varem on vanalinna ettevõtjad korraldanud vanalinnas õhtuid, kus mõnel sügis-talvisel äripäeval hoiti uksi pikemalt lahti ja pakuti külastajaile tavapärasest erinevat tegevust, siis nüüd on ettevõtmine esimest korda kolinud laupäevale ja tegevust jagub terveks päevaks.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
4 aastat tagasi

Metsa poe ees oleva kirjakasti võiks kül ära vedada. Postimaja on ju ligidal.

2. kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kas see kirjakast segab seal liiklust või on varisemisohtlik, et tuleb ära vedada?

Sass1.
4 aastat tagasi

peaksin olema Haapsalu vanalinnale tänulik, sain uue ID-kaardi,
aga mind ei huvita see iidne agul mitte üks eurosent!