0

Haapsalu sotside juhiks valiti Kaido Sipelgas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaido Sipelgas. Foto: Lemmi Kann
Kaido Sipelgas. Foto: Lemmi Kann

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Läänemaa piirkonnajuhina jätkab Neeme Suur, Haapsalu sotse hakkab juhtima Kaido Sipelgas ja Lääne-Nigula omi Andres Liiv.

Kolmapäeval peeti Võntkülas Läänemaa sotsiaaldemokraatide aastakoosolek. “Tehti kokkuvõtteid möödunud aastast ning valiti organisatsioonile juhid,” teatas SDE Läänemaa piirkonna esimees Neeme Suur. Nii Suur kui ka senine aseesimees Heli Kaldas valiti ametisse tagasi.

Uued juhid said endale aga nii Haapsalu kui ka Lääne-Nigula osakond. Haapsalu osakonna esimeheks valiti Kaido Sipelgas ja aseesimeheks Markku Lehtonen. Lääne-Nigula osakonna esimeheks valiti Andres Liiv ja aseesimeheks Kail Visla. Erakonna volikogusse valiti Läänemaad esindama Kaido Sipelgas, Markku Lehtonen ja Neeme Suur.

„Tulevasel, 2018 aastal, kui valimisi ei toimu, tuleb tegeleda organisatsiooni arendamise ja oma seisukohtade tutvustamisega,” ütles Suur. “Läänemaal tuleb jätkuvalt panna rõhku töökohtade loomisele ja ettevõtluse arengu toetamisele. Heaks näiteks on Urve Palo poolt välja töötatud on üürikorterite programm, milles on osalemas nii Haapsalu kui Lääne-Nigula. Tähelepanu tuleb pöörata ka sotsiaaltöö korraldusele, ühistranspordi arengule ja kõrgel tasemel koolihariduse pakkumisele maakonnas. Laiemas kontekstis loodan, et erakond keskenduks regionaalpoliitikale aga näiteks ka töötajate õiguste kaitsele.“

„Haapsalu võiks olla kõige hoolivam linn Eestis. Meil on selleks kõik eeldused – inimesed ja asutused. Inimsõbralikkusest ja hoolivusest võiks saada meie uus edulugu ning me töötame selle nimel“ lisas omalt poolt Kaido Sipelgas.

Sotsiaaldemokraatidel on Läänemal 72 liiget.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz