Läänemaa JK hooaja parimaks valiti Andres Dobõšev-Proosväli

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Suurimad väravakütid Andres Dobõšev-Proosväli ja Orm Robert Rammul.
Foto: Valeri Larionov

Eelmisel reedel tegi Läänemaa jalgpalliklubi Wiedemanni spordihoones kokkuvõtteid 2017.hooajast, teist aastat järjest valiti esindusmeeskonna parimaks mängijaks Andres Dobõšev-Proosväli.

Kohale oli tulnud pea sada jalgpallisõpra. Valiku tegemisele aitasid kaasa treenerid, mängijad ja ka meeskonna poolehoidjad. Kõigil oli võimalus valida enda TOP 3, kus treenerite hääled andsid vastavalt 12 (1. koht), 8 (2. koht) või 4 punkti (3. koht), mängijate omad 6-4-2 ja poolehoidjate hääled 3-2-1 punkti.

Parimaks valitud Doboõšev-Proosväli sai kokku 80 punkti. Paremuselt teiseks valiti napilt 52 punktiga karistuslöökide spetsialist Martin Salf, kes edestas ühe punktiga meeskonna asekapten Georgi Ivanovi.

Andres Dobõšev-Proosväli tegi 2017. aastal kaasa 23 kohtumist (2068 minutit), kus lõi 34 väravat ning andis 6 väravasöötu. 2016. hooajal, kui valiti samuti parimaks Dobõšev-Proosväli, lõi ta 24 kohtumisega 22 väravat ja andis 14 väravasöötu.

Esindusmeeskonna aktiivseima mängija eriauhinna sai Andre Kaja, kes osales kõigil hooaja jooksul peetud mängudel.

Klubi U19 võistkond sai kaela Eesti Jalgpalli Liidu 3.koha medalid.

Tunnustati ka nooremaid mängijaid. U14 vanuseklassi suurimaks väravakütiks oli Sten
Veski, kes lõi kokku 17 väravat. Selles vanuses anti välja ka väärtusliku mängija eriauhind, mis läks Risto Trikile. Lisaks valiti salajasel hääletusel U14 võistkonna lemmik, kelleks sai Ralf Luks.

U12 suurimaks väravakütiks osutus Orm Robert Rammul, kelle kontole kogunes 17 väravat. Stabiilse mängija eriauhinna sai Robi Suder. Mitmekülgse mängija eriauhind anti Arti Viispertile. Samuti sai kiituse osaliseks Uku Toomas Rand, kes sarnaselt kahe teise eriauhinna saanud mängijaga osales kõigil hooaja jooksul peetud U12 Eesti noorte meistrivõistluste mängudel.

Tänati treenereid, kohtunikke, fotograafe ja lapsevanemaid, samuti juba aastaid Läänemaa koolijalgpalli eest seisnud Väino Munskindi ja Jaanus Getreud.

Kõik kohalviibijad said klubi poolt kingituseks vahva helkuri. Õhtu lõppes ühise kringlisöömisega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments