4

Läänemaa krossisõitjad jõudsid Pärnus poodiumile

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Reio Engman Haapsalus kestvuskrossi stardis. Foto: Tõnis Krikk

Reio Engman. Foto Tõnis Krikk

Eesti meistrivõistlused motokrossis jätkusid Pärnu lennuvälja motopargis, kus poodiumile mahtusid ka läänlased.

MX Veteranide klassis olid võistlustules Reio Engman ning Argo Laherand. Esimese sõidu lõpetas Reio kolmandana ning Argo ületas finišijoone 20. kohal. Teises sõidus pidid mehed leppima vastavalt 5. ja 17.kohaga. Kahe sõidu kokkuvõttes kogus Engman 36 punkti, mis andis talle etapil kolmanda koha. Laherand kogus 5 silma ning kokkuvõttes 20. koht. Pärnus oli parim veteran Leons Kozlovskis. Meistrivõistlustluste arvestuses hoiab Engman 69 punktiga kolmandat kohta. Liidrist Valdur Kahrost lahutab 8 punkti. Laherannal on koos 29 punkti ning hetkel on ta tabelis 12.kohal.

MX 2 klassis oli võistlustules Kert Pääbo. Esimene sõit noormehel ei õnnestunud ning lõpetas selle 17. kohaga. Teine start õnnestus paremini ning tasuks 8. koht. Kert kogus Pärnus 17 punkti, mis andis talle 11. koha. Kiireim mees rajal oli Tanel Leok. Meistrivõistluste arvestuses hoiab Pääbo 8. kohta.

Pärnus peeti ka Eesti karikavõistluste etapp külgvankrite hobi klassis, kus olid võistlustules Janek Soidla/Krister Kindel. Esimese sõidu lõpetasid Lääne MK võidusõitjad kolmandana ning teises sõidus suutsid mehe kohta parandada ning lõpetasid teisena. Kokkuvõttes samuti teine koht. Pärnu etapivõidu võtsid Keit Kivaste/Tõnis Tuul.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
As
As

Kas see on see Prikk kes on krossimeeste munni pikedus? Imegu oma pulka edasi.

Kelder
Kelder

Lasteaed

Puda
Puda

Klounaad. Üks rally äss kirjurab ka endast kui herr imelisest. Kirjutagu parem sellest, et täispeaga lastel bemaritega sõita ei lubataks.

Toomas
Toomas

Hr. Prikk, ma ei tea kas oled ise ka võistlustel kohal ? Tundub et kirjutad ainult protokollide põhjal. Näiteks olid Soidla ja Kindel oma klassis mõlemas sõidus teised. Esimeses sõidus edestas neid üks veteranide ekipaaz aga nendel on ju eraldi arvestus. Ootaks natuke proffessioonaalsemat lähenemist.

wpDiscuz