0

Markus Häidbergi esimene poodium

Lääne Elu

info@le.ee

Markus Häidberg tegi hea tulemuse. Foto: erakogu
Markus Häidberg tegi hea tulemuse. Foto: erakogu

Markus Häidbergi visadus on viinud selleni, et laupäeval Võrumaal, Misso rajal toimunud veoautokrossi Eesti meistrivõistluste 2.etapil saavutas noormees oma elu parima tulemuse, tõustes esmakordselt poodiumile ja kohe teisele astmele. Eelmistel hooaegadel on Markus olnud pidevalt esikuuikus ja käesoleva aasta meistrivõistluste esimesel etapil neljas.

Noormehe Võistlus Missos ei alanud tema jaoks mitte kõige paremini. Eelsõitudes, kus saavutatud aja põhjal määratakse stardikoht poolfinaali, ta aega kirja ei saanud, sest üks tagarehvidest tuli veljelt maha ning sõit jäi pooleli. Esimeses poolfinaalis, kus Häidbergpidi startima tagareast, purunes aga käigukast ning selle remont teise poolfinaali minna ei võimaldanudki.

Finaalsõitu alustas ta taaskord tagareas, aga tubli sõit andis kokkuvõttes teise koha. Järgmine võistlus, kus Häidbergi rajal näha saab on juba 22.juunil Hinsa rajal Võrumaal.

Täpsemalt saab veoautokrossist ja tema ajaloost lugeda facebooki kontolt „Veoautokrossi ajalugu“.

Markus Häidberg on Haapsalu noormees, kes veoautokrossi harrastamist alustas aastal 2016 ja on ainus Läänemaa mees, kes selle alaga tegeleb. Võistleb ta superbagide ehk veoauto baasil ehitatud bagide klassis.

Kalle Allik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz