Argo Laherand võidutses Eesti karikavõistlustel

Lääne Elu

info@le.ee

Motokross. Foto: erakogu
Motokross. Foto: erakogu

Tänavusele motokrossihooajale tõmmati joon alla Illuka kestvuskrossiga, kus Läänemaa motokrossisõitjad võtsid kaks esikohta.

Eesti karikavõistluste arvestuses Seeniorid 50+ klassis sõitev Argo Laherand kindlustas Illukal saadud esikohaga endale hooaja kokkuvõttes esikoha. EMV Veteranid 40+ klassis sõitev Reio Engman võttis küll Illukal etapivõidu, kuid EMV kokkuvõttes pidi mees sel aastal leppima 4. kohaga.

Lääne motoklubi külgkorvipaar Janek Soidla/Krister Kindel osalesid tänavusel hooajal motokrossi Eesti karikavõistlustel külgkorvide 45 + klassis ning hooaja kokkuvõttes saavutati 2. koht. Kuuest etapist koosnenud sarjas õnnestus läänlastel võita kolm etappi.

Hannes Prikk

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments