0

Läänemaa krossimehed jäid seekord poodiumilt välja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tartumaa Lange Motokeskuses toimunud motokrossi Eesti meistrivõistluste esimesel etapil olid rivis ka Lääne motoklubi krossisõitjad.

Läänlastest olid MX Veteranide klassis stardijoonel Reio Engman ning Argo Laherand. Ekstreemsed ilmaolud muutsid raja raskesti läbitavaks, pannes proovile nii mehed kui ka masinad. Läänlastel seekord poodiumikohti hõivata ei õnnestusnud ning Engman lõpetas päeva neljandana. Laherand oli 9. Kiireim veteran oli Langel Heigo Lauren.

MX 2 klassis läks muda ja iseendaga võitlema Kert Pääbo, kes kahe sõidu kokkuvõttes saavutas 11.koha. Kiireim oli Harri Kullas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz