Engman võitis kestvuskrossi meistrivõistlustel hõbemedali

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Naiste klassis tuli kus 85 cm3 rattal kihutav Avely Villand 13. kohale. Foto erakogu

Eesti meistrivõistlustel suvises kestvuskrossis sai Lääne motoklubi sõitja Reio Engman sarja kokkuvõttes veteranide 40+ klassis hõbemedali ning klubikaaslane Argo Laherand kuuenda koha.

Sarja viimane etapp sõideti oktoobri keskel Paikusel. Seal oli veteran 40+ klassis oli võitja lätlane Einars Vinters (KTM) võistluse eestvedaja Toivo Nikopensiuse (Yamaha, Paikuse MK) ja Reio Engmani (Yamaha, Lääne MK) ees. Eesti meistriks tuli aga Paikusel 4. koha saanud Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, MK K&K), hõbeda sai Engman ja pronksi Aivo Rabbi (KTM, Paikuse MK), kes oli finaaletapil seitsmes.

Eesti karikavõistluste sarjas hoolitsesid hooaja kokkuvõttes poodiumikohtade eest Lääne MK külgkorvipaar Janek Soidla/ Krister Kindel, kes Hobi K/V klassis saavutasid teise koha. Kestvuskrossil mahtus poodiumi kolmandale astmele Indrek Tomingas E-3 klassis.

Lääne MK oli esindatud ka karikavõistluste naiste klassis, kus 85 cm3 rattal kihutav Avely Villand tuli 13. kohale.

Eesti noorte karikavõistlustel osalesid valitud etappidel 65 cm3 sõitjad Kevin Villand, Raul Liivlaid ning Lauri Koppel. Kindlasti said noormehed ja nende vanemad kogemustepagasisse suurt täiendust, et minna uue hooga järgmisele hooajale.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments