0

Tuksis oli suur metsatulekahju

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tuksi10.5.17_2

Tulekahju Tuksi külas. PÄÄSTEAMET

Kolmapäeva õhtul kella 18.12 paiku avastasid kodunõustamistele sõitnud Nõva päästekomando päästjad põlengu metsas Noarootsi vallas Tuksi külas, teatas päästeameti pressiesindaja.

Põles metsaalune, männinoorendikud ning välikäimla. Päästjad kustutasid tulekahju kululuudade ning veejugadega. Kokku põles umbes üks hektar metsa, suures osas hävis ka välikäimla. Tulekahju käisid ohjamas Nõva ja Haapsalu kutselised päästjad ning Pürksi ja Nõva vabatahtlikud päästjad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz