Haapsalu võitis tormi tõttu edasi lükatud korvpallilahingus Orissaaret

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

haapsalu korvpallikool vs orissaare

Haapsalu korvpallikooli meeskond koos treener Jaanus Levkoiga mängu eel. Allikas: BC Hundid

Tänavu Eesti meistivõistluste II liigas mängiv Haapsalu korvpallikool pidi hooaja esimese kodumängu pidama reedel, kuid parvlaevaühenduse katkemise peeti mäng Orissaarega alles pühapäeval. Haapsalu võitis 75:70 (20:13; 21:21; 16:10; 18:26).

Esimese veerandaja keskel läks Haapsalu meeskond eest ära ja juhtis kindlalt ka kahe järgmise veerandja jooksul. Viimasel veerandil jõudis vastane järgi. Minut enne mängu lõppu oli seis juba 71:67 ja asi veidi kriitiline.

Viimasel minutil, nagu ka kogu mängu, oli kindel mees Dmitri Tšerepanov, kes realiseeris kõigepealt kaks vabaviset ja andis kohe resultatiivse söödu korvi alla Janek Tettole. Sellele järgnes küll Tšerepanovi viga ja vastaste kaks tabavat vabaviset, kuid mäng oli tehtud.

Ehkki viimase kahe sekundi jooksul võtsid mõlemad meeskonnad minutilise mõtlemisaja, mängu seis suure rabistamisega ei muutunud ja Haapsalu sai küllaltki raske viiepunktilise võidu.

Mängu resultatiivseim oli Tšerepanov 23 punktiga, lisaks sai ta 8 lauda ja andis 6 resultatiivset söötu. Mikk Päeske hankis 13 lauda. Janek Tetto sai kätte 8 lauda ja viskas 12 punkti.

Haapsalu korvpallikool mängib Eesti meistrivõistluste II liigas lääne ehk E-alagrupis koos BC Rapla, Rapla KK, Orissaare Spordi ja KK Paulus/Pärnu Metsaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments