Lääne Elu paberleht teisipäeval, 26. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel2604001

Vald sai Nõva sadama 30 aastaks tasuta rendile

Nõva vallavalitsus sõlmis kokkuleppe turbakaevandusettevõttega Kekkilä, et sellele kuuluv sadam läheb 30 aastaks koos hoonestusõigusega valla kätte.

Kõmsi rahvamajas näeb kõiki Eestis kasvavaid orhideid

Näitusel leidub foto haruldasest esimese kaitsekategooria alusest Puhtu sõrmkäpast, mis kasvab ainult Hanila vallas ja mitte kusagil mujal maailmas. Oma fotosid eksponeerivad orhideehuvilised Hanila vallavanem Arno Peksar ja Rainar Kurbel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments