Lääne Elu paberleht teisipäeval, 26. aprillil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel2604001

Vald sai Nõva sadama 30 aastaks tasuta rendile

Nõva vallavalitsus sõlmis kokkuleppe turbakaevandusettevõttega Kekkilä, et sellele kuuluv sadam läheb 30 aastaks koos hoonestusõigusega valla kätte.

Kõmsi rahvamajas näeb kõiki Eestis kasvavaid orhideid

Näitusel leidub foto haruldasest esimese kaitsekategooria alusest Puhtu sõrmkäpast, mis kasvab ainult Hanila vallas ja mitte kusagil mujal maailmas. Oma fotosid eksponeerivad orhideehuvilised Hanila vallavanem Arno Peksar ja Rainar Kurbel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz