Kalev Cramo korvpallimeeskond mängib täna Haapsalus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kalev/Cramo-ATM Pro Team 110:86Kalev Cramo tuleb Haapsallu võidu järgi. Foto: arhiiv

Täna kell 18.30 kohtuvad Haapsalu Wiedemanni spordihoones Eesti korvpallimeistrivõistluste kolmandas veerandfinaalis BC Kalev Cramo ja BC Valga-Valka / Maks&Moorits.

Põhiturniiril ainult võite tunnistanud ja veerandfinaaliseeriat Valga vastu 2:0 juhtiva Kalevi eesmärk on kolme võiduni mängitav veerandfinaaliseeria Haapsalus lõpetada. BC Kalev Cramo peatreener Alar Varrak ütles, et kui Haapsalus võita ei õnnestu, tuleb klubi plaanid ümber teha. „Tahame pärast mängu jääda paariks päevaks Haapsallu laagrisse,” ütles Varrak.

Kaotus lööks aga Kalevi plaanid segamini, sest siis tuleks sõita juba neljapäeval Valgasse, kus peetakse neljas veerandfinaal.
Varraku sõnul tulevad Haapsallu kaasa kõik Kalevi mängijad, nende hulgas Sten-Timmu Sokk, Rain Veideman ja Gregor Arbet.

Valga ei kavatse aga Kalevile võitu niisama kergelt kätte anda. Põhiturniiril 32 mängust kümme võitu kogunud Valga näitas Kalevile hambaid 17. aprillil, mil mängiti teine veerandfinaal. Mäng lõppes tulemusega 88:87 Kalevi võiduga. „Tegelikult oli see mäng Valgale ära minemas, kuid õnnega pooleks suutsime ikka võidu saada,” ütles Varrak.

Varrak rääkis, et Valga tugevus on nende kolmepunktivisked. „Neil on mitu head meest, kes võivad hästi kolmeseid visata,” nentis Varrak.

Esimese veerandfinaali võitis Kalev kindlalt 92:69. BC Valga-Valka / Maks&Mooritsa pressiesindaja Siret Jallai sõnul tuleb ka Valga täies rivistuses Haapsallu. „Teises veerandfinaalis üllatasime Kalevit südika vastupanuga, ehk nüüd üritame ka lõpuks võita,” rääkis Jallai.

Kõige ohtlikumaks mängijaks peab Valga Kalevi leegionäri Rolands Freimanist.

Mängust tehakse Delfi TV otseülekanne.

BC Kalev Cramo ja BC Valga-Valka / Maks&Mooritsa vahelise veerandfinaaliseeria võitja saab poolfinaali vastase teisest veerandfinaalipaarist, kus Avis Rapla juhib BC Rakvere Tarva ees veerandfinaaliseeriat 2:1. Veerandfinaalid mängitakse kolme võiduni.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Chan
8 aastat tagasi

cramo meeskond näitab, et haapsalus on korvpall number üks