Galerii: Perepäev Rannarootsi muuseumis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rannarootsi muuseumi õuel peeti täna Väliharfi ja Kihnu neidude laulu saatel meeleolukat perepäeva.

Hommikust saadik taevas siranud päike soosis ettevõtmist igati ja maapinda katnud lumekiht lubas ka võistlused maha pidada. Perekondlikud kelguvõistlused, kus lapsed kelgul ja emad-isad võidu kelku vedamas, võitis perekond Suislep.

Perepäeval said maavanema käepigistuse ja auhinnad Läänemaa fotokonkursi parimad. Veerandsaja fotograafi 75 töö seast sai Grand Prix Uve-Rain Uusrandi foto Rohuküla. 

Kolmandat korda peetaval perepäeval pöörati tähelepanu ohutusele – päästjad õpetasid tulekustutit kasutama ning politsei merepäästepatrull koos vabatahtlike merepäästjatega näitasid, kuidas päästa läbi jää kukkunud kalameest. 

Rannarootsi muuseumi rahvas oli perepäeva tarbeks hankinud hulga vürtsikilu, mida grillil röstiti ja mis koos fooliumis küpsetatud kartuliga maitses ülihästi. Pakuti ka suitsuräime.    

Fotod Arvo Tarmula

Rannarootsi perepäev (1). Tarmula Rannarootsi perepäev (2) Väliharf. Tarmula Rannarootsi perepäev (3). Tarmula Rannarootsi perepäev (4). Tarmula Rannarootsi perepäev (5). Kalm Suur. Tarmula Rannarootsi perepäev (6). Tarmula Rannarootsi perepäev (7). Tarmula Rannarootsi perepäev (8). Tarmula Rannarootsi perepäev (9). Tarmula Rannarootsi perepäev (10). Tarmula Rannarootsi perepäev (11). Tarmula Rannarootsi perepäev (12). Anu Raagmaa. Tarmula Rannarootsi perepäev (13). Tarmula Rannarootsi perepäev (14). Tarmula Rannarootsi perepäev (15). Tarmula Rannarootsi perepäev (16). Tarmula Rannarootsi perepäev (17). Ülo Kalm Tarmula Rannarootsi perepäev (18). Tarmula Rannarootsi perepäev (19). Tarmula Rannarootsi perepäev (20). Tarmula Rannarootsi perepäev (21). Anne Andrejev. Tarmula Rannarootsi perepäev (22). Tarmula Rannarootsi perepäev (23). Tarmula Rannarootsi perepäev (24). Tarmula Rannarootsi perepäev (25). Tarmula Rannarootsi perepäev (26). Tarmula Rannarootsi perepäev (27). Tarmula Rannarootsi perepäev (28). Tarmula Rannarootsi perepäev (29). Tarmula Rannarootsi perepäev (30). Tarmula Rannarootsi perepäev (31). Tarmula Rannarootsi perepäev (32). Tarmula Rannarootsi perepäev (33). Tarmula Rannarootsi perepäev (34). Tarmula Rannarootsi perepäev (35). Tarmula Rannarootsi perepäev (36). Tarmula Rannarootsi perepäev (37). Tarmula Rannarootsi perepäev (38). Tarmula Rannarootsi perepäev (39). Tarmula Rannarootsi perepäev (40). Tarmula Rannarootsi perepäev (41). Tarmula Rannarootsi perepäev (42). Tarmula Rannarootsi perepäev (43). Tarmula Rannarootsi perepäev (44). Jorma Friberg Tarmula Rannarootsi perepäev (45). Tarmula

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments