Haapsalu uus kultuurijuht on Teele Jurtom

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Teele Jutrtom. Tarmula

Teele Jurtom on Haapsalu uus kultuuri- ja spordijuht. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsuse kultuuri- ja sporditöö sepetsialistina alustab detsembrist tööd Teele Jurtom, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Teele Jurtom, kes praegu on ametis Lääne maakonna keskraamatukogu lugejakoolituse peaspetsialistina, valiti välja üheksa kandidaadi seast.

Haapsalu aselinnapea Liina Põllu sõnul sai Jurtomi puhul määravaks tema erialane ettevalmistus, varasem praktikakogemus kohalikus omavalitsuses, hea suhtlemisoskus ning väga hea kohalike inimeste ja olude tundmine.

Teele Jurtom on Haapsalust pärit ja lõpetanud Haapsalu gümnaasiumi. Noorsootööalase kõrghariduse omandas ta Tallinna ülikooli Pedagoogilises seminaris. Pärast õpinguid asus Teele Jurtom tööle Nukuteatrisse muuseumi ja õpitubade juhendajana. Tallinna kesklinna valitsuses tehtud praktika kaudu on tal kohalikus omavalitsuses töötamise kogemus.

Kultuuri– ja sporditöö spetsialisti tööülesanded on linna kultuuri– ja seltsitegevuse ning sporditöö koordineerimine, kohalike ja rahvusvaheliste kultuuriprojektide läbiviimine, kultuuri– ja spordialaste välissuhete korraldamine ning koostöö koordineerimine linna ja riigi kultuuri– ja spordiasutuste, –kollektiivide, –seltside ja –klubidega.

Haapsalu senine kultuurispetsialist Anne Andrejev juhib oktoobri lõpust Iloni Imedemaad.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments