Tüdrukute rahvastepallis on parim Ridala põhikool

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rahvastepall 4.-5. kl Ridala

4.-5. klasside tüdrukute kolm parimat rahvastepallivõistkonda. Foto erakogu

Teisipäeval mängisid Lihulas Läänemaa koolispordi liidu võitjakarikale viie Läänemaa kooli tüdrukute rahvastepallivõistkonnad.

Võistlused olid huvitavad ja mängud pingelised, võitja selgus alles pärast viimast mängu.

Selle õppeaasta parim kool tütarlaste rahvastepallis on Ridala põhikool (Kleer Jaani, Helena Kase, Mailii Jõeleht, Cassandra Bulak, Maily Märss, Reli Rosenberg, Stelli-Hedith Siht, Karolin Tiik. Õpetaja Pille Raudsepp).

Hõbedased autasud said Haapsalu linna algkooli tüdrukud (õpetaja Laine Küttim) ja pronksmedalid Taebla gümnaasiumi tublid rahvastepallurid (õpetaja Toivo Jõgilaine). Napilt jäi neljandaks Oru kool (õpetaja Renno Silde), viies oli Lihula gümnaasium (õpetaja Kristi Kangur).

Tänavustelt 4.-5. klasside rahvastepalli meistrivõistlustest võib välja tuua huvitava fakti: poiste ja tüdrukute võistluste esikolmikus olid kõik erinevad koolid. Poiste esikolmikus olid Noarootsi kool, Lihula gümnaasium, Risti põhikool, tüdrukutel Ridala põhikool, Haapsalu linna algkool ja Taebla gümnaasium. See näitab seda, et Läänemaal tegeletakse selle pallimänguga kõikjal.

Nüüd ootab nii tüdrukute kui ka poiste kahte paremat võistkonda ees Eesti Koolispordi Liidu tsooniturniir 27. novembril Kuressaares.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz