Estonian Air võib lõpetada laupäeval lennud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

estonianair

Estonian Airi lennuk. ARHIIV

Taani portaali check-in andmetel asendab juba pühapäeval vähemalt ühte Estonian Airi liini teine lennufirma, kirjutab Äripäev.

Ajal, kui pingsalt oodatakse Euroopa Komisjoni otsust Estonian Airile antud riigiabi kohta, mis võib firma pankrotti ajada, käivad juba läbirääkimised Eesti rahvusliku lennukompanii liinide ülevõtmiseks.

Sloveenia firma Adria Airways on avaldanud elavat huvi alustada vähemalt kahe Estonian Airi liini teenindamist. Vähemalt ühe liini võtab ajutiselt üle Austria firma InterSky. Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium esindaja möönis Äripäevale, et juhul, kui Euroopa Komisjonilt peaks tulema negatiivne otsus, lõpetab Estonian Air lennud.

Nii kirjutab Taani portaal check-in, et Eesti rahvuslik lennukompanii Estonian Air valmistub halbadeks uudisteks ning firma liinid võtab üle äsja riigi asutatud Nordic Aviation Group.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments