Eesti Ekspress: Uus ja Mäesalu lõid pagulaste aitamiseks MTÜ

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu ettevõtja Koit Uus Kristen Michali juuresEesti Ekspressi andmeil uurivad paljud kinnisvarategelased, kas pagulaste majutamise pealt on võimalik teenida, kuid Koit Uus (pildil) ja Innar Mäesalu on läinud jutust kaugemale ja asutanud uue MTÜ. Foto Arhiiv.

Kolmapäevane Eesti Ekspress kirjutab, et Haapsalu ärimees Koit Uus ja endine maavanem Innar Mäesalu asutasid läinud nädalal pagulaste abistamiseks ja nende integreerimiseks Eesti ühiskonda MTÜ Pagula.

MTÜ eesmärk on “abistada varjupaigataotlejaid ja pagulasi nende õiguste teostamisel, otsida pagulaste jaoks vastuvõetavaid püsilahendusi nende olukorra leevendamiseks ja parandamiseks, toetada pagulaste integratsiooni Eesti ühiskonda, toetada tolerantset mõtteviisi kogu ühiskonnas, levitada pagulasküsimusega seonduvat teavet ja organiseerida vastavasisulisi koolitusi”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
43 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sven
8 aastat tagasi

HAIGED Inimesed!!!Eestit ammugi pole. Eesti pole kunagi Vabariik olnud, see on ainult unes , inimesed arvavad ,et neil on vabadus. jajah hea nali…. Eestit kui riiki ei pidanud eksisteerima.

post scriptum
8 aastat tagasi

Seltsimehed jätsid oma pikas seletuse muidugi mainimata, et kõike seda head ja mittetulunduslikku abistamist on nad valmis tegema maksumaksja raha eest…

Eestlane
8 aastat tagasi

Kas rahvas siis ei tea kuidas vaenlasele tuleb vastata.vaenlane tuleb hävitada ja neile tuleb tekitada nii varalist kui majanduslikku kahju,et neil ei tekiks kunagi enam soovi hävitada ja kahjustada meie isamaad

Andrei
8 aastat tagasi

reeturid

rein
8 aastat tagasi

kas te uus ja mäesalu elus türa olete näinud?

opakad
8 aastat tagasi

Eesti maffia hakkas tööle, Kerge raha tulemas….

küll te reeturid
8 aastat tagasi

saate ka väärilise karistuse, selles ei ole vaja kahelda

Asotsiaal
8 aastat tagasi

Kutid saavad rikkaks, muud midagi…

mtü
8 aastat tagasi

Eesti rahvas võtkem üheskoos südameasjaks Uue ja Mäesalu suguvõsa naispooli vaestele pagulastele tutvustada!

Huvitav,millal
8 aastat tagasi

….mõne mehe rahaisu täis saab? Või südametunnistus ütleb,et Eesti võiks jääda eestlastele ning mõelda tuleks paljude miinimumpalga saajate toetamisele,et nad Soome ei jookseks ? Vastus- siis,kui valijatel mõistus koju tuleb ning uus peaminister pole refist…