Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi tüdrukud võitsid Evian CUPi

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

LLJK Evian

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tüdrukud. Foto: erakogu.

Raplas toimunud tütarlaste D-klassi jalgpalliturniiril saatis edu Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi noori jalgpallitüdrukuid.

Esimest korda Raplamaa jalgpallikooli poolt spetsiaalselt tütarlastele korraldatud Evian CUP mängiti välja nelja jalgpalliklubi osavõtul. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi vastasteks olid noorteturniiril Tallinna FC Flora, Tallinna Kalev ja Raplamaa jalgpallikool.

Läänlased näitasid ennast igati heast küljest ja suutsid alistada kõik vastased. Tallinna FC Flora võideti 1:0, Raplamaa jalgpallikool alistati 7:1 ja turniiri viimases kohtumises alistati Tallinna Kalev 3:0.

Läänemaa pälvis veelgi tunnustust. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ründaja Anna Luuk valiti turniiri parimaks mängijaks ja pälvis ühtlasi ka turniiri peasponsori Eviani eriauhinna.

Mänguajaga 1X25 minutit peetud kohtumised olid kõrge tempoga ja kõik võistkonnad näitasid ilusat jalgpalli. Selle tuniiri valguses võib möönda, et tüdrukute jalgpall teeb oma arengus suuri hüppeid ja hea, et üldise Eesti naiste jalgpalli arenguga püüab sammu pidada ka väike Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi. 

Lisaks tütarlaste turniiridel osalemisele teeb see klubi ainsana Läänemaalt kaasa tüdrukute Eesti noorte meistrivõistlustel.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi mängis koosseisus: Marjana Kuldsaar, Anna Luuk, Trinity Õismets, Gertu Küttmann, Jana Kardin, Karita Üksvärav, Mariliis Nikkel. Treener Jaanus Getreu.

Jaanus Getreu

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ja
9 aastat tagasi

tublideks on nad saanud tänu oma treenerile

Lugeja
9 aastat tagasi

väga vahvad piigad, igati tublid.

pealtvaataja
9 aastat tagasi

tublid tüdrukud