0

Krossisõitja Janek Soidla Lätis poodiumil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Janek SoidlaJanek Soidla. Foto: Arhiiv

Lätis Madonas “333” motokompleksis peetud supermoto Eesti meistrivõistluste etapil pääses poodiumile ka Janek Soidla.

Läänlasel õnnestus Quadi klassis võita esimene võistlussõit, jättes selja taha lätlased Aleksejs Kuzminsi ja Krisjanis Grava. Teises sõidus vahetasid aga Soidla ning Kuzmins kohad ning kahe sõidu kokkuvõttes leppis Lääne MK võidusõitja teise kohaga.

Supermoto Eesti MV jätkuvad 9.augustil Tartus.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz