Korvpalli rahvaliiga võitis KK Danspin

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Erakogu

KK Danspin. Foto: Erakogu

Läänemaa korvpalli rahvaliiga hooaja 2013/2014 võitja on KK Danspin.

Järgnesid Risti ja Vatla. Läänemaa korvpalli rahvaliiga selgitas korvpallimeistreid 20.korda. Sel aastal osales 5 võistkonda. Korraldajaks oli Taebla spordiklubi.

Tänavu otsustati, et rahvaliigas ei osale meeskonnad, kes osalesid Läänemaa meistrivõistlustel. Põhimõtteliselt tähendab see, et rahvaliiga on Läänemaal teise liiga staatuses.

Võitjameeskond on loodud alles hiljuti. Nad on tegutsenud kõigest paar kuud, kuid olid sellest hoolimata rahvaliigas edukad.

Varasematel aastatel on silmapaistvaim meeskond olnud Cipaxi võistkond, kuid sel aastal kehtinud reeglite tõttu nad rahvaliigas ei osalenud, sest võistlesid Läänemaa meistrivõistlustel. Täpsem statistika rahvaliiga 20 hooaja kohta peaks valmima sügisel.

KK Dansip koosseis: Kristo Telvar, Sverre Veskilt, Janor Soop, Margo Kutan, Lauri Habakuk, Taavi Tamm, Timo Steinberg, Ermo Pajuväli, Kaur Lauer, Janor Soor.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments