Parvlaevaliiklus Hiiumaaga on taastunud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna hommikul jäid tormi ja kõrge veetaseme tõttu ära parvlaevade väljumised Rohuküla-Heltermaa liinil ja Triigi-Sõru liinil, praeguseks on liiklus mandri ja Hiiumaa vahel taastunud, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Heltermaa–Rohuküla liinil häiris Hiiuväina teatel sildumist lisaks tormituulele ka väga kõrge veetase. Ilmateenistuse andmetel oli täna varahommikul Rohukülas tuule tugevus puhanguti üle 30 m/s ja veetase kella 6 ajal +85 cm. Ära jäid parvlaeva Hiiumaa väljumised Heltermaalt kell 6.30 ja Rohukülast kell 10.00 ning parvlaeva Regula väljumised Rohukülast kell 6.30 ja Heltermaalt kell 8.30.

Regula alustas liiklust esimesena ja väljus Rohukülast kell 8.30 ning Heltermaalt kell 10.00. Regula teeb täiendava ringi Rohukülast kell 11.30 ja Heltermaalt kell 13.00. Veetase oli kella 10ks langenud +70 cm-ni, võimaldades taas parvlaeva Hiiumaa laadimist-lossimist. Hiiumaa väljub graafikukohaselt Heltermaalt kell 11.30.

Triigi–Sõru liinil jäid ära hommikused reisid Sõrult 8.15 ja Triigist 9.30.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments