Hanilas on kiire jõuluaeg

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Hanila valla elanikel on üritustest tihe nädalavahetus.

Täna keskpäeval oli Virtsu kooli aulas jõuluootuskontsert. Jõulumeeleolu aitasid luua Virtsu kooli õpilased, naisansambel Cantare Sipast ja segaansambel Ei Või Olla Lihulast.

Õhtul on Kõmsi rahvamajas Hanila valla pensionäride jõulupidu. Jõulukontserdi “Valgre ja kuu” annavad Pille Saatmäe ja Andreas Rahuvarm. Esineb segarahvatantsurühm Kirivöö. Tantsida saab Uno Kaupmehe ja ansambli Lustgast saatel.

Pühapäeva, 8. detsembri keskpäeval on Virtsu seltsimajas käsitööringi viimane kokkusaamine. Tuletatakse meelde aasta jooksul õpitud tehnikaid. Kell 13 on seltsimajas lapitehnika näitus, näha saab mitmesugust lapitehnikat. Huvilistele jagab näpunäiteid käsitööringi juhendaja Aide Leit-Lepmets Haapsalu kunstikoolist.

Pakutakse teed ja küpsist. Seltsimaja uksed avatud kuni kella 17ni.

Tuleval pühapäeval, 15. detsembril on Kõmsil jõululaat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments