0

Läänemaa JK alistas Rapla Atli 10:2

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kollases vormis läänlased lausa purustasid Atli. Pildil Aleksandr Molkov (palliga), taustal viis väravat löönud Mark Kolosov. Foto Oliver Tsupsman
Kollases vormis läänlased lausa purustasid Atli. Pildil Aleksandr Molkov (palliga), taustal viis väravat löönud Mark Kolosov. Foto Oliver Tsupsman

Läänemaa jalgpalliklubi alistas pühapäeval Eesti meistrivõistluste III liiga kohtumises Rapla JK Atli 10:2, kellele hooaja esimeses mängus 2:6 alla jäädi. Võiduga tõusis Läänemaa JK tabelis teisele kohale, jäädes punktiga maha JK Retrost.

Läänlased läksid juhtima 16. minutil Vladislav Šikirjavõi väravast. 30. minutil kasvatas eduseisu Aare Avila. Neli minutit hiljem viis Läänemaa JK 3:0 juhtima Kert Lillemets oma esimese väravaga Läänemaa JK eest ning minut hiljem oli seis Mark Kolosovi väravast 4:0.

8 minutit enne poolajavilet lõi Rapla Atli penaltist ühe värava tagasi. Enne poolaja lõppu viis Mark Kolosov Läänemaa JK oma teise väravaga taaskord neljaväravalisse eduseisu.

Kohe teise poolaja alguses viis Kolosov kodumeeskonna 6:1 juhtima. 6 minutit hiljem oli seis juba 7:1, kui Aleksandr Molkov palli värava eest sisse lõi. 66. minutil sai Rapla ühe värava tagasi löödud, kuid see Atli jaoks enam midagi ei päästnud.

Mängu viimase 11 minutiga lõi Mark Kolosov veel kolm väravat ning vormistas ka mängu lõppseisu 10:2.

Läänemaa JK eest mängisid Erik Merilaine, Ken Sinkevicius, Talis Tamm, Aleksandr Kovtun, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Vladislav Šikirjavõi, Kert Lillemets, Mark Kolosov, Raiko Tähhe ja Mart Pulst.

Läänemaa JK peab järgmise mängu neljapäeval kell 19:00 Haapsalu linnastaadionil liidri JK Retro vastu. Retro eest mängivad tippjalgpallist loobunud Eesti jalgpallitähed.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz