Silma looduskaitsealal võib taas kala püüda

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Alates 1. augustist võib Saunja lahel ja Sutlepa merel taas kala püüda.

Kalu võib püüda spinningu, lendõnge, käsiõnge, lihtkäsiõnge ja sikutiga.

Perioodil 1. augustist 31. oktoobrini tuleb kala püüdmiseks soetada ühepäevane kalastuskaart, mida müüakse igaks kalendripäevaks kokku 10: Saunja lahele 5 ning Sutlepa merele 5 tükki. Alates novembrist jätkub piirarvuvaba kalastuskaartide väljastamine.

Kalastuskaarti saab soetada endale www.pilet.ee keskkonnast (3 tk Saunja lahele ja 3 tk Sutlepa merele), kuid osa kaarte väljastatakse ka Keskkonnaameti büroodest (2 tk Saunja lahele ja 2 tk Sutlepa merele). Ühepäevase kalastuskaardi hind on kuus eurot.

Kalastuskaartide taotlemine avatakse 1. augusti hommikul kell 9. Kalastuskaardi omanikul ei ole tarvis taotleda eraldi liikumisluba.

Kaart on elektroonne ning selle omanikul peab olema kaasas isikut tõendav dokument. Püügiandmed tuleb esitada 5 päeva jooksul pärast kalastuskaardi kehtivuse lõppu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Denim
9 aastat tagasi

Always a good job right here. Keep rolling on thuohgr.