Heltermaa-Rohuküla liin saab sündmusterohkeks nädalavahetuseks lisareisid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Väinamere Liinide teatel toimuvad sel neljapäeval, laupäeval ja esmaspäeval Heltermaa-Rohuküla liinil lisareisid, mis aitavad reisijad sündmusterohkeks nädalavahetuseks Hiiumaale ja tagasi.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel ütles, et Hiiumaal on oodata suve üht sündmusterohkeimat nädalavahetust ning seega ka oluliselt rohkem reisijaid. Treiel märkis ka, et e-piletite müük, eelmiste nädalavahetuste vajadused ning mulluste aastate reiside analüüs näitab, et enim on reisijaid oodata neljapäeval Rohukülast alates kella 10st ja reedel kogu päeva jooksul ning laupäeval Heltermaalt alates kella 17:30st, kogu pühapäeva ja kuni esmaspäeval kella 11:30ni. “Seega leidsime, et on ülimalt vajalik nendel aegadel nõudluse rahuldamiseks ja tippaegadel hajutamiseks lisareisid teha. Hiiu maavalitsus ja majandus- ja kommunikatsiooniministeerium olid päri ning andsid kohe omapoolse heakskiidu,“ rääkis ta.

Lisareisid toimuvad neljapäeval, 1. augustil Rohukülast kell 14:30 ja Heltermaalt kell 16:00, laupäeval Heltermaalt kell 16:00 ja Rohukülast kell 17:30 ning esmaspäeval Rohukülast kell 11:30 ja Heltermaalt kell 13:00. Lisareisidele saab osta tuulelaevad.ee portaalist e-pileteid. Kõigil reisidel läheb e-piletitena müüki pool laeva mahust, teine pool piletitest on müügil kassadest üldjärjekorrast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vabandust,
10 aastat tagasi

aga kas sündmusterohkel nädalavahetusel on ka mingi nimi või on ainult – SÜNDMUSTEROHKE NÄDALAVAHETUS ?

üritus
10 aastat tagasi
Reply to  Vabandust,

ilmselt on silmas peetud Kärdla kohvikute päeva