Haapsallased treenivad suvel värskes õhus

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Treenijaid on iga korraga kogunenud rohkem. Foto: Siret Kosk
Treenijaid on iga korraga kogunenud rohkem. Foto: Siret Kosk

Et linna ainuke rühmatreeninguklubi FitClub on suvel kinni, siis koostas aeroobikatreener Siret Kosk spordisõpradele lõbusa ja lihtsate sammukombinatsioonidega tantsulise kava Summer Fun.

„Mõtlesin inimestele pakkuda midagi huvitavat, sest suvel tahetakse aina rohkem õues liikuda,“ selgitas Kosk ja lisas, et nõudlus välistreeningutele kasvab kõikjal Eestis.

Juuli algusest alates on huvilised kogunenud promenaadil asuvasse tantsupaviljoni igal esmaspäeval kell 18. Treening kestab ühe tunni ja on tasuta. „Praeguseks on toimunud kolm treeningut, mis on osutunud väga menukaks, iga korraga osalejate arv kasvab,“ sõnas Kosk.

Sel esmaspäeval külastas Haapsalut aga hoopis Pärnu treener Mai Peksen, kes tutvustas kogunenud 36 osalisele Rootsi päritolu treeningut jympat, mis on samuti lihtsate kombinatsioonidega ja mitmekülgne stiil.

Kosk ütles, et alates septembri lõpust on võimalik jympa treeningutes osaleda ka Haapsalus.

Järgmisel nädalal on trenne lausa kaks. Esmaspäeval tavapärane Summer Fun ja kolmapäeval toob treener Merit Rossner tantsupaviljoni veel ühe uue treeningstiili, milleks on AfroPowerDance. Rossner on Aafrika erinevatest tantsudest ja kaasaegsest tantsust inspireeritud stiili ainus treener Eestis. Kolmapäevane trenn maksab kolm eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments