0

Läänemaa JK naiskond tegi võiduka debüüdi rahvaliigas

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa JK naiskond. Foto erakogu
Läänemaa JK naiskond. Foto erakogu

Läänemaa jalgpalliklubi naiskond pidas möödunud nädalavahetusel esimese võistlusmängu üle-eestilises liigas ja sai kohe kirja uhke võidu.

Läänemaa naised lõid rahvaliigas Väleda Vibu väravasse 5 väravat ja ei lasknud endale lüüa ühtegi. Väle Vibu on Tallinna võistkond ja koosneb põhiliselt politseis töötavatest neidudest. „Olen kuulnud, et sinna koosseisu saada on üsna keeruline, see käib konkursi alusel,” ütles Läänemaa JK naiskonna eestvedaja Triin Tarv. „Meil lihtsalt veda kõvasti sellega, et meil oli Ulrika Tülp.”

Rahvaliiga on harrastusjalgpallurite liiga, kuid seal on ka kõrgemal tasemel mänginud jalgpallureid ja andekaid noori, kes saavad mängupraktikat. Ulrika Tülpki on mänginud Nõmme Kaljus. Tülp politseinike väravasse neli palli. Laura Kasenurm lõi sisse penalti. Õnnetult läks mäng Kristina Ivaškival, kes murdis käeluu.

Läänemaa JK naiste järgmine rahvaliiga mäng on 8. juunil FC ERRiga Tallinnas Kalevi staadionil.

Läänemaa JK naiskond:
1. Raina Türkel
2. Raili Friedemann
3. Reelika Ender
4. Greete Tikerpuu
5. Kaisa Kuusik
6. Ly Munskind
7. Merilin Korpe
8. Triin Tarv
9. Kristina Ivaškiva
10. Laura Kasenurm
11. Piret Sarapuu
12. Relika Ernets
13. Ulrika Tülp

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz