Tänavused Kullalinnud on Betti Kaljuvere, Kata Karlis, Reneti Priimägi ja Mia-Marii Olenko

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Viieaastaste Kullalind Kata Karlis koos emaga. Foto: Katrin Pärnpuu
Viieaastaste Kullalind Kata Karlis koos emaga. Foto: Katrin Pärnpuu

Täna laulsid Haapsalu kultuurikeskuses võistu Läänemaa noorimad lauljad.

Kolme- kuni nelja-aastaste lauljate Kullalinnuks kuulutati Betti Kaljuvere (laulustuudio Do-Re-Mi, õpetaja Anne Pääsuke), teise koha sai Kauri Kliss (Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke) ja kolmanda Kreete Kübarsepp (Uuemõisa lasteaed, õp Sirje Jätsa).

Viieaastaste Kullalind on Kata Karlis (Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke), teise koha sai Sandra Pikkmets ning kolmanda Meriel Vahula (mõlemad Lihula lasteaed, õp Iren Sieberk).

Kuueaastaste Kullalind on Reneti Priimägi (Kullamaa lasteaed, õp Ülle Tammearu), teise koha sai Annabel Lamp (Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke) ning kolmanda Georg Johannes Leier (Tõrukese lasteaed, õp Elle Turnau).

Seitsmeaastaste Kullalind on Mia-Marii Olenko (Do-Re-Mi, Anne Pääsuke), teise koha sai Ada Lovise Silmpärg (Do-Re-Mi, Anne Pääsuke) ning kolmanda Gregor Ilisson (Pääsupesa lasteaed, õp Kadi Jürimäe).

Osales 38 last, keda hindasid Sirje Kaasik, Andreas Rahuvarm ja Margus Tokko.

Korraldaja Marju Viitmaa ütles, et tublisid lauljaid oli hästi palju. “Lapsed vajavad seda väljundit – laulda laval publiku ees mikrofoni,” ütles Viitmaa.

Järgmisel aastal 40. korda toimuv Kullalind on Viitmaa sõnul plaanis korraldada suuremalt ja pidulikumalt – kultuurikeskuse suurel laval ja orkestriga. “Kindlasti kutsume siis esinema ka kunagised Kullalinnud,” ütles Viitmaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments