Helen Alp sai Võluhäälel eripreemia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Helen Alp

Helen Alp võlus üksiku kitsekarjuse lauluga Saaremaal lauluvõistluse žüriid. Foto http://festivo.araan.ee

Laulustuudio Do-Re-Mi laulutüdruk Helen Alp sai nädalavahetusel Saaremaal peetud noorte laulukonkursil eripreemia tehnilise meisterlikkuse eest.

Saaremaal, Orissaares esimest korda korraldatud laualukonkurss ”Võluhääl” oli klassikalise suunitlusega, mis tähendas, et lauldi võimenduseta ja n proovile sai panna oma loomuliku hääle.

Helen Alp esitas iiri rahvalaulu ”Viimne roos” ja muusikalist ”Helisev muusika” tuntud laulu ”Üksik kitsekarjus”.  Tüdruku juhendaja Anne Pääsukese sõnul tõigi tehnilise meisterlikkuse eripreemia just teise laulu esitus. „Nägin, et žürii oli selle ajal väga naeratav ja sõbralik,” ütles ta.

Ridala põhikooli 6. Klassis õppiv Helen võistles 11-13aastaste vanuserühmas, mis oli 24 lauljaga kõige osavõturohkem.  Anne Pääsukese käe all on tüdruk laulnud alates esimesest klassist.   

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments