Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1711001

Vihkamine Facebooki Haapsalu ja Läänemaa grupis ületas taluvuse piiri

MTÜ Pagula korteriotsimise kuulutus vallandas pühapäeval Facebooki Haapsalu ja Läänemaa grupis vaidluse, milles jõuti solvavate rünnakute ja ähvardusteni nii teiste kirjutajate kui ka pagulaste kohta. Pühapäeva õhtul kustutasid moderaatorid vestluse.

Linnavalitsus tahab teha Haapsalu õhuliinivabaks linnaks

Haapsalu sai küll uued tänavavalgustid, kuid linnavalitsuse lootus, et sellega kaovad linnapildist ka silma riivavad vanad puitpostid, esialgu ei täitunud. Suurem osa puitposte ja õhuliine ei kuulu linnale, vaid võrguettevõtetele ning linnavalitsus ei saa neid sundida linna projektidega ühes rütmis tegutsema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
MTÜ+Eestimaa+Vabadus
8 aastat tagasi

Islamistlik Eestimaa okupeerimine ei lähe läbi !!!

Karuott
8 aastat tagasi

see on islamistlik okupatsioon…

Ega poliitikud
8 aastat tagasi

…enne mòistust pàhe ei vòta,kui siin paugud kàima hakkavad. Miks me peaks eeldama,et moslemid end siin paremini ylal peavad kui teistes Euroopa riikides ? Suletakse vàidetaval rahapuudusel koole ja pààstekomandosid, pensionàr peab 300 euriga hakkama saama,aga tulnukatele on pappi alati….

Karuott
8 aastat tagasi

Haapsalu ei saa kunagi allahi sõdalaste omaks!!!
Elagu Vaba Eesti!!!

Karuott
8 aastat tagasi

just MTÜ Pagulased nii asutajad kui töötajad on REETURID ja ÄRAANDJAD…
mõni omanikest juba mitmendat põlve teatavasti…Järjepidevus…

vant eestimaalt
8 aastat tagasi

Ka mina ei soovi näha kuulutusi milles teenitakse pagulaste pealt. Ja ei soovi ka näha oma kodumaal pagulasi ja mul on selleks õigus,ma ei soovi koos töötada pagulastega ega maksta makse selleks et keegi minu kulul siin elama õpib. Minu maksud peavad jääma eesti põlis inimestele. Sellised mtü aga on rahvareeturid.

Kui
8 aastat tagasi

selline asi Pagula töötajad ärevile ajab, siis on küll vale töökoht valitud. Pagulastega tegelemisel peab paksem nahk olema ja oli ju teada, mida suurem osa rahvast sellest arvab. Ma saaks aru sellest, et Pariisi sündmused neid ärevile ajavad.

Ma
8 aastat tagasi

olen täielikult nõus Ära leima pikkade kommentaaridega, kõik väga on õige.

h
8 aastat tagasi

Saab ka head hinda,mul paar korterit ootel.

Joosep Toots
8 aastat tagasi

Tegelikult on ettevalmistused kõik tegemata. Juba otsime kortereid aga….. 1. Kas koolid ja õpetajad on valmis ning vastavalt koolitatud, et majanduspõgenike lastega hakkama saada? 2. On ka Haapsalus mõni perearst oma nõusoleku andnud, et nendega tegeleda? 3. Kui anda korter üürile siis ilmselgelt ümberkaudne kinnisvara hind langeb. 4. Kui tekivad probleemid integratsiooni või usu tasandil kohalike elanikega, kuidas need lahendatakse ja kes seda tegema peaks? jne jne jne. Tüüpiline eestlaslik lömitamine ja kiire käsutäitmine EU ees aga tagajärgedega tegelegu inimesed ise. Aeg on ilmselgelt küps, et plats mäeotsas puhtaks lüüa. Praegused uued jõud on liiga jõuetud ja radikaalsed, et seda… Loe rohkem »