Sotsiaaldemokraadid näevad Pärnu uue linnapeana Piret Hallik-Sassi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Pärnumaa piirkonna juhatus kinnitas oma eilsel koosolekul Pärnu linnapeakandidaadiks ettevõtja Piret Hallik-Sassi (pildil).

SDE Pärnumaa piirkonna esimehe Marianne Mikko sõnul teavad Pärnu inimesed Piret Hallik-Sassi kui tegusat naist.

“Tema teeneks on, et pärnakad ja linna külalised saavad osa toredatest kultuuri- ja spordiüritustest,” ütles Mikko.

Hallik-Sassi eestvõttel toimus tänavu juba kolmandat korda Pärnu jääfestival.

Haapsalust pärit Piret Hallik-Sassi enda sõnul on tal kindel soov arendada Pärnu heaolulinnaks, kus saab pakkuda pärnakatele väärt elukeskkonda.

“Me ei vaata tagasi, vaid edasi,” ütles Sass. “Meie sihiks on terviklikult arendatud linn, kus lähtutakse linnaelaniku vajadustest kogu tema elukaare vältel.”

“Tahame parandada raudtee ja lennujaama seisu ehk siis ligipääsu Pärnule, arendada soodsat ühistransporti ning pakkuda inimestele senisest enam kultuuri- ja sporditegevusi ning terviseteenuseid,” loetles Sass.

Hallik-Sassi kinnitusel tuleb Pärnu linnajuhtimises tõsta fookusesse ka tööhõive suurendamine, mis tähendab tihedamat koostööd nii riigi kui kohalike ettevõtjatega.

“Tuleb pingutada selle nimel, et riiklikud töökohad ei koonduks vaid Tallinnasse. Atraktiivne elukeskkond on aluseks uute ja innovaatiliste töökohtade loomiseks just Pärnusse,” märkis sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heinz
10 aastat tagasi

Jah, Piretil on haaret. Haapsalu suguses väikelinnas ta lihtsalt manduks. Jõudu ja tahet Sulle Piret!

jee
10 aastat tagasi

Jumal tänatud et Pärnu läks,mitte aga Haapsalus ei kandideeri!