0

Pärnumaa üritustekorraldaja toob eeskujuks Haapsalut

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

pärnu postimeesPärnu Postimees. Foto: Veebilehe ekraanipilt

Suvekuudel on ürituste korraldajate käsutuses 13 nädalavahetust. Seda on küllalt vähe ja paljud suve suurüritused kattuvad ajaliselt, kirjutatakse Pärnu Postimehe artiklis „Ürituste korraldajad teevad üksteisele karuteene“.

Näiteks peetakse järgmisel nädalavahetusel, 4.– 6. juulini Kilingi-Nõmmes Schillingu festivali, avatakse Katlamaja ja kontsertüritusega algab Aloha surfihooaeg, sünnipäeva peab kohvik Fookus ning toimub mitu suurt kultuuri- ja klubiüritust.

Peale selle on Tallinnas selsamal nädalavahetusel laulu- ja tantsupidu, kuhu sõidab Pärnust ainuüksi osalema 1700 inimest. Võib eeldada, et üks üritus röövib teiselt külastajaid.

Katlamaja eestvedaja ja Kuldrula pikaaegne korraldaja Hannes Paldrok ütles, et enne iga suve võiksid ürituste korraldajad teha väikse koosoleku koos linna esindajatega. Linn saaks nii anda tagasisidet, kuidas üritusi toetatakse ja kuidas jagatakse nende lubasid. Samal ajal saaksid korraldajad omavahel koostööd süvendada. Nii tehakse näiteks Haapsalus.

Schillingu peakorraldaja Ants Tõnissoni kinnitusel pole paanikaks põhjust ja eelmüük näitab lubavaid numbreid. Ta ütles, et laulupidu on kindlasti nii suur üritus, et see osavõttu mõjutab, kuid tühjaks festivaliplatsid ei jää.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz