0

Enim mainitud omavalitsusjuhid olid Aas, Sukles ja Klaas

Avatar

BNS

Eesti meedia mainis septembris omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea ülesandeid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, Haapsalu linnapead Urmas Suklest ja Tartu linnapead Urmas Klaasi.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel leidis Keskerakonda kuuluv Tallinna linnapea ülesandeid täitev abilinnapea ja partei Tallinna linnapea kandidaat Taavi Aas nimetamist 293, kohalikel valimsitel valimisliidu nimekirjas kandideerimise tõttu Reformierakonnast välja heidetud Haapsalu linnapea Urmas Sukles 69 ja Reformierakonda kuuluv Tartu linnapea ning Reformierakonna Tartu linnapea kandidaat Urmas Klaas 63 korral.

Parteitu Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ületas uudisekünnise 62, samuti parteitu Kuressaare linnapea Madis Kallas 49, Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv Paide linnapea Siret Pihelgas 27, Reformierakonda kuuluv Jõgeva linnapea Raivo Meitus 20, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Rakvere linnapea Mihkel Juhkami 13, Keskerakonda kuuluv Narva linnapea Tarmo Tammiste 11 ja sotsiaaldemokraadist Hiiu vallavanem Reili Rand 10 korral.

Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz