Uuemõisas kõlas poiste laul

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolmapäeval selgitati Uuemõisa valges saalis 27 poisi seast Läänemaa esindajad 17. märtsil Tallinnas toimuvale võistulaulmisele.

Poiste-solistide lauluvõistluse korraldaja, Eesti meestelaulu seltsi esindaja Indrek Viiart (pildil) tunnustas lauluõpetajaid tehtud töö eest.

“Poistega töötamine on tänapäeval midagi erilist,” sõnas Viiart. “Kui teie seda ei tee, kes siis veel teeb!”

Kuni 7-aastastest poistest sõidab žürii otsusega Tallinna võistlusele Aaron Lillemäe (Haapsalu poistekoor, õp Kadri Kelner). Teise koha said Kaspar ja Kaarel Plans (Taebla lasteaed, õp Vööbe Ainlo) ja kolmanda koha Marcus Manninen (Lepatriinu Mängumaa, õp Elen Gill).

8–9aastastest poistest esindab Läänemaad Kaarel Villem Vennola (laulustuudio Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke). Teise koha sai Robico Villers (Lihula gümnaasium, õp Iren Sieberk). Kolmandaid kohti andis žürii välja kaks – need said Jorgen Kaev (Haapsalu poistekoor, õp Kadri Kelner) ja Robin Mõtt (Lihula gümnaasium, õp Iren Sieberk).

10–11aastastest esindavad Läänemaad kaks poissi – Andri Lobjakas (Lihula gümnaasium, õp Iren Sieberk) ja Jonathan Erwin Cohen (Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke). Kolmanda koha sai Mattias Metsalu (Haapsalu poistekoor, õp Kadri Kelner).

12aastastest ja vanematest võistleb Tallinnas eakaaslastega Erik Mihkel Pukk (Do-Re-Mi, õp Anne Pääsuke), teise koha sai Reno Mark (Lihula gümnaaasium, õp Iren Sieberk) ja kolmanda Kahro Küla (Risti põhikool, õp Ivi Küla).

Kuni 16aastastest esindab Läänemaad Aleksander Viiret (laulustuudio Gaudeo Musicum, õp Ulrika Grauberg), teise koha sai Markus Lember (Haapsalu muusikakool, õp Sirje Kaasik).

Žüriis olid poisse kuulamas ja hindamas Indrek Viiart, Andreas Rahuvarm ja Toivo Tomingas.

Eesti meestelaulu selts korraldab poiste-solistide lauluvõistlust kaheksandat korda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments