Kutsehariduskeskuse õpilased tutvusid kolledžis pakutavate erialadega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kutsehariduskeskuse õpilaste ringkäigu ajal kolledžisse toimus käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala tudengite toolide hindamine. Foto: Arvo Tarmula
Kutsehariduskeskuse õpilaste ringkäigu ajal kolledžisse toimus käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala tudengite toolide hindamine. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval võõrustas TLÜ Haapsalu kolledž lahtiste uste päeval Haapsalu kutsehariduskeskuse noori.

Majutusteeninduse õpilane Andra Sreiberg ütles, et kõige huvitavam oli tema jaoks tervisejuhi õppekava töötoas tutvustatu. “Arvutasime, kui palju kilokaloreid võime päevas süüa ja kui palju peame energiat kulutama, mõõtsime kehamassiindeksit ja rasvaprotsenti,” loetles ta.

Kevadel kooli lõpetav Sreiberg oma tulevikku kolledžiga ei seo. Esialgu plaanib ta Tallinnas töö otsida, hiljem võib-olla valida veel mõne kutsehariduskeskuses õpetatava eriala. “Klassiõpetajaks või tervisejuhiks sobivad rohkem elukogenud inimesed,” arvas ta Haapsalu kolledžis pakutavate erialade kohta.

12 kutsehariduskeskuse noort uudistasid veel käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala üliõpilaste hindamiseks välja pandud toole ning kogusid infot kolledži tudengite praktika- ja õppimisvõimaluste kohta välismaa ülikoolides. Rakendusinformaatika töötoas said julgemad proovida uudisteankru ja ilmateadustaja tööd.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments