Risti fotokonkursi võitis Ahto Viigipuu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ahto Viigipuu võidufoto
Ahto Viigipuu võidufoto

Risti valla fotokonkursil osales 13 inimest 83 fotoga, võitjaks valis žürii Ahto Viigipuu foto.

Ühe žüriiliikme Arvo Tarmula sõnul iseloomustab võidupilt kõige rohkem kohalikku olustikku. “Pilt on hea nii kompositsiooniliselt kui ka tehniliselt,” ütles Tarmula, kes seadis võidupildi ka oma eelistustes kõrgeimale kohale.

Tarmula kiitis Risti konkursi taset. “Inimesed on väga hästi arenenud,” ütles ta esimest konkurssi meenutades. Tarmula sõnul oli kaks kolmandikku töödest väga head, oli nii tugevaid olustiku- kui ka looduspilte.

Tiina Ojamäe konkursi korraldanud Risti rahvaseltsist ütles, et fotovõistluse eesmärgiks on õhutada inimesi oma pilte näitama. “Ja pildid on ajaloo säilitamise mõttes väga väärtuslikud,” lisas ta. Üsna pea hõigatakse välja ka kolmanda konkursi teema.

Näitus konkursile esitatud fotodest on veel kuu jooksul üleval Risti käsitöömajas.

Risti valla konkursi “Siin me elame” laureaadid

I koht: Ahto Viigipuu
II koht: Tiia Niit
III koht: Kertu Viigipuu

Seeriad
I koht “Suvi-sügis”: Helju Staal

Publikupreemia: Triinu Krusel

Risti vallavalitsuse preemia: Kaiti Simso

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
RH
11 aastat tagasi

Risti vallavalitsusele ettepanek – kajastage ka oma kodulehel fotovõislusele esitletud töid. Teie kodulehte uurides jäi vaid vaene siga meeli kripeldama, mis varadasse keerati. Ausõna. Ja sedagi aastal 2007.