Läänlased tegid parima loomafoto ja veelooma foto

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Kaarel Kaisel
Karu. Foto: Kaarel Tammann

Täna tehti teatavaks Eesti Looduse 22. fotovõistluse võitjad. Üldvõidu ehk loomafotode kategooria peaauhinna pälvis fotograaf Aivo Oblikas, kes on pildile saanud rõõmust püherdava karu. Noorte kategoorias sai loomafotode peaauhinna Jan Fred Joab, kelle fotol on ootamatus kohas märgatud hõbehaigur. Võistlusel anti välja ka peaauhindu taimede, seente jm fotode eest ning palju eripreemiaid.

Noorte kategoorias tegi parima loomafoto Läänemaa noormees Kaarel Tamman, kes jäädvustas pildile karu.

Parima veelooma foto jäädvustas läänlane Kaarel Kaisel, kes tabas fotole konna söömise.

Sel aastal osales võistlusel üle 1600 foto 352 autorilt, neist 39 noorte arvestuses. Kõiki auhinnatud pilte saab vaadata veebilehel.

Fotovõistluse avalikku lõpuüritust seekord ei toimu, kõigi auhinnasaajatega võetakse ühendust.

Pilte hindasid vikipedist Ivo Kruusamägi, Eesti Looduse peatoimetaja Toomas Kukk, mükoloog ja kunstnik Bellis Kullman, botaanik ja fotograaf Ott Luuk, loodusfotograaf Urmas Tartes ning MTÜ Loodusajakiri tegevjuht Riho Kinks. Eriauhindade saajad otsustasid auhindade väljapanijad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments