0

Katrina Lehis juunioride MK-etapil kümnes

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis (En Garde) sai Kiievis toimunud naisjuunioride epeevehklemise MK-etapil 10. koha.

Tänavu juunioride maailmameistrivõistlustel pronksmedali saanud Lehis alistas põhiturniiri avaringis napilt 12:11 ukrainlanna Vladlena Khavaldgie, seejärel 32 parema hulgas 15:12 sakslanna Janna Reimeri, kuid kaotas siis napilt hilisemale kolmanda koha omanikule sakslanna Alexandra Ehlerile 14:15, teatab Eesti vehklemisliit.

Kiievi MK-etapi võitis venelanna Julia Bahhareva, kes finaalis alistas ukrainlanna Ksenija Pantelejeva 15:14.

Kokku osales 89 vehklejat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz