Televaataja saab hääletada "Laulukarussellil" Läänemaad esindanu finaali

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jane-Anett Riibak
Jane-Anett Riibak

Eilses neljandas “Laulukarusselli” saates laulnud Läänemaa tüdruk Jane-Anett Riibak poolfinaali ei pääsenud, kuid televaatajatel on võimalik hääletada ta otse finaali.

Jane-Anett Riibak tuli Läänemaa lauluvõistlusel “Kullalind” Daniel Kiwani järel teiseks, kuid et Daniel saab sel aastal juba kaheksaseks, esindab Läänemaad “Laulukarussellil” Jane-Anett.

Jane-Anett esitas eile saates laulu “Paha pliiats”. Tüdruku juhendaja Anne Pääsuke ütles, et tema esinemisega võib rahule jääda. “Igaüks saab alati paremini,” ütles Pääsuke.

Žürii otsusega pääses noorimast vanuserühmast poolfinaali Uku Madis Vainu Tallinnast.

Iga vanuserühma lauljaid hindab “Laulukarussellil” seitsmeliikmeline žürii ja vanuserühma parim pääseb edasi poolfinaali. Televaatajad saavad samuti valida oma lemmiku ning kaheksas eelvooru saates kõige rohkem televaatajate hääli kogunud laulja pääseb otse finaalkontserdile Vanemuise teatris.

Noorimas vanuserühmas võistelnud Jane-Anett Riibaku poolt saab nädala lõpuni hääle anda siin.

Eilset saadet saab vaadata siin.

Vanemates vanuserühmades esindavad Läänemaad “Laulukarussellil” Mattias Metsalu (juhendaja Kirsti Tammeniit) ja Jennifer Marissa Cohen (juhendaja Anne Pääsuke), kes võistlevad seitsmendas saates.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
karin sommer
11 aastat tagasi

ilus laul