Massus peeti koolialguse jalgpalliturniir

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tarkusepäeval 1. septembril pidasid Läänemaa koolijütsid jalgpalliturniiri “Tere Kool”.

Esimeseks tuli Läänemaa JK (Henrik Karnau, Maksim, Tsernikov, Denis Krjutshkov, Kaspar Kariste, Robin Särg, Erko Puskar, Kert Kallas, Argo Tänna, Christopher Kull, Rasmus Kuslap, Veiko Vilta, Uku Tikkerpuu, tr. Zan Vjazemski).

Teine oli Lõuna-Läänemaa JK/Lihula gümnaasium I, kolmas Virtsu kool ja neljas Lõuna-Läänemaa JK/Lihula sümnaasiumi II võistkond.

Autasustamisel said kõik poisid “Tere Kool” medalid ja üheskoos einestati pärast väsitavat spordipäeva lõunalauas.

Suures mängulustis ja väravalöömisetuhinas ei lasknud poisid ennast vihmast üldse segada.

Selle päeva eesmärk ei olnud niivõrd selgitada parim, vaid olulisem oli sportlik päev, mis tuletaks lastele meelde, et kool on väga tähtis ja sporti saavad teha usinad, püüdlikud ja heatahtlikud lapsed.

Üritus sai teoks Massu mõisapargis “Herman Arenal”, mille sealne peremees oma jalgpalli mängivale pojale ehitas. Võistluse korraldasid Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi, Massu Mõis ja Hanila Spordiselts, lisaks paljud lapsevanemad kes jõu ja nõuga abiks olid.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments