Haapsalu kergejõustiklased võitsid Rendsburgi noortemängudel 11 kuldmedalit

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu kergejõustiklased Rendsburgis. Foto
Haapsalu kergejõustiklased Rendsburgis.

Haapsalu kergejõustiklastest osales 23.-28. juulil Rendsburgi rahvusvahelistel noortemängudel 10 sportlast. Ükski meie sportlastest ei tulnud koju medalita.

Võistlejaid treenisid Kadri Kaljuvere ning Kaja Ladva. Rahvusvahelistel noortemängudel Rendsburgis osalevad peale Eesti ka Taani, Rootsi, Suurbritannia, Poola, Saksamaa ja Prantsusmaa noored sportlased.

Edukaim kergejõustiklane oli 1999.aastal sündinud Erki Mitman 9 medaliga, millest 5 olid kuldsed. Erki, kes on sel aastal ka Eesti tiitlivõistlustelt medaleid toonud, püstitas Rendsburgis rea Eesti hooajarekordeid C-vanuseklassis. Kõrgushüppes võitis ta 1.68-ga, ületades oma isikliku rekordi 10 sentimeetriga. Kuulitõukes tuli kindel kuld 11.20-ga ning odaviske võitis ta 37.60-ga. Kettaheites oli ta samuti parim, heites 39.36 ning 300 meetri jooksu võitis tulemusega 42,67.

Kahe kulla ning kokku 8 medaliga lõpetas Kristo Simulask. Kristo võitis 80 meetri tõkkejooksu 12,48-ga ning kolmikhüppe 10.56-ga. Kristo parim tulemus oli samuti kõrgushüppes, saades 1.65-ga hõbemedali, kettaheites hõbeda 28.92-ga ning odaviskes 32.92-ga pronksi. Siim Pikkaro sai pronksi 1000 meetri jooksus 3.19,53-ga.

1998. aastal sündinud tüdrukute arvestuses oli sel aastal konkurents kõige suurem. Kahe kullaga tuli Rendsburgist Madli Rahuvarm, võites kuulitõuke 9.92-ga ning odaviske 27.50-ga. Kolmikhüppes sai kulla Elisabeth Fofilov 9.38-ga ning kõrgushüppes oli ta kolmas 1.44-ga.

Geerit Kikut sai hõbemedali kaugushüppes 4.66-ga ning pronksi kolmikhüppes 8.91-ga. Anett Triebstock sai 14,30-ga teise koha 80 meetri tõkkejooksus ning 19.74-ga kettaheites. Lisete Ulla oli 80 meetri tõkkejooksus kolmas 14,87-ga, kuid oma põhialal, odaviskes pidi esimesel katsel libastunud Lisete katkestama ja minema hoopis haiglasse.

1997. aastal sündinud tüdrukute arvestuses sai Kelly-Tonili Hiiemäe mitu medalit. Parimad tulemused olid teised kohad odaviskes 25.54-ga ning kuulitõukes 8.34-ga.

1996. aastal sündinud tüdrukute arvestuses sai Laura Talve kuldmedali 1.41-ga kõrgushüppes ning pronksi kettaheites 21.16-ga.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
gucci bags
10 aastat tagasi

These are generally my favored gucci bags http://x.co/3xasH that I have ever purchased! They are so great and stylish. I prefer these They also glance lovable with skirts. I will probably be receiving the black as well.

Viki
11 aastat tagasi

Tulid!

Viki
11 aastat tagasi
Reply to  Viki

Tublid 😀