Haapsalu lastekodulapsed said kingiks jalgpallidressid

Kylaline

info@le.ee

Kreeka ja Hispaania vahelist professionaalselt mängitud jalgpallimatši tuli Haapsalu staadionile jälgima 1350 inimest. Foto: Arvo Tarmula
U-19 mängud tõid Haapsalus staadioni rahvast täis. Foto: Arvo Tarmula

Eile pealelõunal anti Haapsalu hoolekandekeskuses üle linna ja Eesti jalgpalliliidu poolt annetatud jalgpallivarustus.

Haapsalu linna spordi- ja noorsootöö spetsialisti Veiko Pärnaste sõnul kingiti lastele kokku 15 paari U-19 mängude jalgpallidressi.„Jalgpallivarustuse said kõige usinamad U-19 turniiridel käinud lastekodulapsed. Komplekti kuulusid püksid ja särk, ning kõik hoolealused said omale ka jalgpalliajakirja värske numbri,“ sõnas Pärnaste.

Haapsalu hoolekandekeskuse juhataja Peeter Alekandi sõnul kasutasid väga paljud lapsed võimalust käia vaatamas U-19 kohtumisi Haapsalu staadionil ning mõned agaramad käisid vaatamas ka finaalmängu Tallinnas. „Võib öelda, et meil sai tänu U-19 turniirile jalgpallipisik külvatud,“ sõnas Alekand.  „Kui enne ei tundnud paljud lapsed jalgpallireegleidki, siis tänaseks on kõigil reeglid selged, ning harjutatakse juba suureks lastekodude jalgpalliturniiriks, mis toimub 16. augustil Keila SOS Lastekülas,“ lisas Alekand.

Haapsalus, Rakveres ja Tallinnas toimunud Euroopa meistrivõistlustel  U-19 jalgpallis oli Haapsalu hoolekandekeskuse lastel võimalus kõiki mänge tasuta vaatamas käia.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments