Prantsusmaa alistas Haapsalus Horvaatia 1:0

Kylaline

info@le.ee

Haapsalus peetud U–19 vanuseklassi EM-finaalturniiri B-alagrupi teises mängus alistas Prantsusmaa reede õhtul Dimitri Foulquier’ väravast Horvaatia 1:0.

Kogu mängu domineeris Prantsusmaa, värav õnnestus realiseerida aga alles suurepärase kauglöögiga 79. mänguminutil, kui Foulquier’ jalast paremalt äärelt paarikümnelt meetrilt lendas pall lati alla. Horvaatia väravavaht sai seda küll näppudega puudutada, kuid postipõrkest läks pall ikka väravasse.

„Terve mäng oli väga hea,” ütles Lääne Elule Prantsusmaa koondise peatreener Pierre Mankowski. Treeneri sõnul mängis meeskond väga hästi ja ta oli algusest peale kindel, et prantslased löövad ühe värava.

Horvaatia meeskonna peatreener Dinko Jeličić tunnistas prantslaste paremust. Tema sõnul oli horvaatide tase eelmise mänguga võrreldes tunduvalt madalam ning järgmiseks mänguks tuleb tal meeskonnas midagi muuta.

Prantsusmaa kindlustas saavutatud võiduga koha poolfinaalis.

Kohtumist jälgis tribüünidelt 1180 vaatajat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments