Ameerika autod täitsid linna

Kylaline

info@le.ee

Foto: Markus Sein
Foto: Markus Sein

Reede, 6. juuli oli taas see päev, kui lossipargis heisati Ameerika lipud ning terve linn täitus ookeanitaguste autodega.

Juba tosin aastat peetud Ameerika autode sõu täitis lossipargi enam kui 50 näituseautoga, kohale olid sõitnud Pontiacid, Chryslerid, Cadillacid, Fordid ja Buickid nii Eestist, Soomest, Lätist kui ka Norrast. Autoomanikud hoolitsesid, et nende autod läigiksid, näiteks võis näha, kuidas musta Ford model A omanik andis autot puhastades veel viimase lihvi, et see säraks.

Esmakordselt oli lossipargis lisaks näituseautodele ka American Beauty autoteeninduse autod müügiks. Müügil olevate Ameerika autode hind jäi 3400 ja 41 000 euro vahele.

Esinesid Kosmikud ja Apelsin. Päeva lõpetas traditsiooniline naiste cruising, kus rooli taga olevad naised näitasid autot ning põletasid rahva lõbuks rehve.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
11 aastat tagasi

Ma põletasin ka kummi ühe naisega eila öösel.

Rene
11 aastat tagasi

irw 🙂 õige jutt 🙂

:)
11 aastat tagasi

Kummi võib eiteakus põletada. Seal põletati ikka rehve 🙂