Läänemaa JK sai esimese kaotuse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi pidas pühapäeval, 29. aprillil Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni mängu FC Toompea 1994-ga, kellele 0-1 kaotati. Mängupilt oli aga lõpptulemusest erinev.

Läänemaa JK domineeris mängu ning valdas enamuse ajast palli. Mäng oli võrreldav nädala sees toimunud Meistrite Liiga kohtumisega Barcelona ja Chelsea vahel.

Kõige lähemal väravale oldi teise poolaja lõpus, kui Rener Uibopuu pealöök tabas värava latti. Toompea võiduvärav sündis mängu lõpus, kui kaitsjad ja väravavaht üksteist ei mõistnud ning nende omavahelise arusaamatuse kasutas Toompea ründaja ära.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Žan Vjazemski, Mart Pulst, Sander Kruus, Rener Uibopuu, Tarvo Manni, Martin Viilma, Aare Avila, Edik Piirve, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov, Kreidy Naudre ja Marek Pragi.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments