Avanes eestikeelne U-19 EM-finaalturniiri kodulehekülg

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti jalgpalliliit avas 4. aprillil spetsiaalselt U-19 jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri jaoks valminud eestikeelse kodulehekülje.

Leheküljel näeb ülevaadet turniiri uudistest, ajaloost, eliitringi alagruppidest, staadionidest, meediakajastusest ja muust turniiriga seonduvast.

Turniiri ingliskeelne materjal on üleval UEFA portaalis.

3.–15. juulini Haapsalus, Rakveres ja Tallinnas peetav kuni 19-aastaste noormeeste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri puhul on tegemist esimese jalgpalli EM-finaalturniiriga Eestis. Ühtlasi on see esimene kord, mil Eesti jalgpallikoondis mängib EM-finaalturniiril.

Alagrupiturniiri kohtumised toimuvad 3., 6. ja 9. juulil A. Le Coq Arenal, Kadriorus, Rakveres ja Haapsalus, poolfinaalid 12. juulil A. Le Coq Arenal ning finaal 15. juulil samuti A. Le Coq Arenal. Finaalturniirile kvalifitseerub koos korraldajariigiga 8 koondist, kes loositakse alagruppidesse 6. juunil Tallinnas.

Kõigi nende vahel, kes ühinevad kuni 1. maini (k.a) Facebookis Estonian Footballi leheküljega ja kinnitavad oma osalemist üritusel “U-19 EM-finaalturniir – Euroopa meister selgub Eestis!”, loositakse välja üks pääse kõigile 15 kohtumisele. Loosimine toimub 2. mail ja pileti annab üle turniiri patroon Mart Poom.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments