0

Haapsalu Muda Cupi võitis riigikogu meeskond

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riigikogu meeskond. Foto: Tarmo Tuisk
Riigikogu meeskond. Foto: Tarmo Tuisk

Nädalavahetusel Haapsalus 17. korda peetud seenioride korvpalliturniiri Muda Cup võitis riigikogu meeskond. Finaalis riigikogulastega kokku läinud Haapsalu Muda kaotas 50 : 58. Kolmandaks jäeti sel aastal Tallinna võistkond Kuldkroon.

Läänemaa haigla peaarst Tõnis Siir ja linnapea Urmas Sukles mängisid võistkonnas Eesti Arstid ning tulid 5. kohale.

Turniiril osales 8 meeskonda ja kolm naiskonda, viimastest sai võidu Tallinna naiskond Sungate.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz