Heategevuslikul jooksul osalejad toetavad varalahkunud sportlaste lapsi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval, 18. detsembril korraldavad Stamina spordiklubi ja DNB üheksandat korda heategevusliku jooksu, millega aidatakse varalahkunud sportlaste lapsi.

Jooksu korraldajad kutsuvad spordisõpru Tallinas Kakumäel toimuval jooksul topelt head tegema. Esiteks saavad osalejad liikuda oma tervise heaks ning teiseks toetada varalahkunud sportlaste — jalgrattur Lauri Ausi, kümnevõistleja Valter Külveti, maadleja Küllo Kõivu ja kuulitõukaja Taavi Peetre — lapsi.

Vana-aasta jooksul osalejatel on valida kahe distantsi vahel. Maratoni igast osalustasust läheb 10 eurot ja 6,2 km jooksu osalustasust 5 eurot laste toetuseks. 

Kell 10 antakse start klassikalisele maratonidistantsile, kuhu on end kirja pannud juba ligi 100 jooksusõpra, kes panevad oma sportliku visaduse proovile 42,195 km läbimisel. Kell 13 stardivad 6,2 km pikkusele ringile kõik jooksusõbrad ning samuti kepikõnni harrastajad.

Võistluskeskus ning start ja finiš asuvad Rocca al Mare kooli parklas, jooksurada kulgeb Kakumäe kergliiklusteedel.

Eelregistreerimine lõpeb neljapäeval, 15. detsembril. Jooksu info ja eelregistreerimine: http://www.stamina.ee/rahvajooks.

Vana-aasta jooksu heategevus on jätkuks detsembri alguses Eesti Sportlaste Ühenduse poolt 12. korda peetud kunstioksjonile, kus koguti traagiliselt hukkunud sportlaste laste toetuseks ligi kaks ja pool tuhat eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments