Lääne Elu lugejate jõulukingid jõuavad peagi lasteni

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Fotod Malle-Liisa Raigla

Neljapäeva hommikul andis Lääne Elu toimetus Haapsalu aselinnapeale Kaja Rootarele üle 15 lapse jõulukingid, mida Lääne Elu lugejad tegid Haapsalu lastele, kelle jõuluvana kingikott muidu kasinam oleks.

„Poleks uskunud, et inimestel jagub veel jaksu aidata, sest viimasel ajal on juba nii palju tulnud aidata,” ütles Rootare kingitusi vastu võttes. Linnavalitsusest toimetavad lastekaitsetöötajad kingitused peredeni.

Lääne Elu koos Haapsalu linnavalitsuse sotsiaaltöötajadega pani esimest korda kokku kingipuu, et täita nende laste jõulusoovid, kelle vanematel kinkide tegemiseks võimalus puudub. Esimesel aastal said kingituse 15 last.

Suur oli Lääne Elu toimetuse heameel, et kingipuu meie lugejatelt nii sooja vastuvõtu leidis ja laste soovid nii kiiresti täitmist leidsid. See annab julgust järgmisel aastal samalaadset ettevõtmist korraldada. Aitäh, et aitasite meil aidata ja laste silmadesse jõuluõhtul rõõmu tuua.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments