Selver toetas Läänemaa haiglat ligi 2000 euroga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa haigla peaarst Edvard Garder (vasakul) ja õendusjuht Marju Lepmets võtsid annetajatelt vastu 1979 eurot. Foto Selver

Eesti laste- ja sünnitusosakondade toetuseks ellu kutsutud Selveri heategevuskampaania „Koos on kergem“ kaudu sai Läänemaa haigla 1979 eurot.

Kokku annetab Selver Eesti lastehaiglatele rekordilised 130 640 eurot, millega toetatakse  kokku 16 Eesti haiglat ja haiglate lasteosakonda. Saadud raha eest ostavad haiglad seadmeid, mille jaoks on enim vajadust – voodipesust ja mänguasjadest kuni operatsioonilaudade ning keerulisemate diagnostikaseadmeteni välja.

„Selveri heategevuskampaanial on kahe kümnendi pikkune ajalugu. Nende aastate jooksul oleme Eesti ühiskonna kõige õrnemate ilmakodanike tervet arengut toetanud enam kui 1,3 miljoni euroga. Iga väike, särav silmapaar väärib lootust ja võimalust täisväärtuslikule elule. On au vedada heategevuskampaaniat, millega seisame selle eest, et laste ravi- ja diagnostika Eestis oleks maailma tipptasemel. Heade klientide, Selveri töötajate ja koostööpartnerite abiga täidame seda missiooni ikka edasi,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Kahekümnendat aastat toimunud kampaaniaga kogusid Selveri kauplused üle Eesti toetust oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Selveri kliendid toetasid lapsi iga poeskäiguga ostes šokolaade, helkureid, kasutades SelveEkspressi annetuskoodi või annetades sularaha annetuskastidesse ja kassades asuvatesse topsidesse.

Selveri koostööpartnerid Kalev, Prike, Tartu Mill ja Colgate osalesid kampaanias oma toodetega: Kalevi Legendide sarja šokolaadide, Vittel vee, Tartu Milli ja Colgate’i toodetega, mille ostudelt kogunes raha annetusfondi.

Lisaks toetas Selver kampaaniat igalt ostukorvilt omapoolse panusega. Klientide, koostööpartnerite ja Selveri panusest kogunes kokku 130 640 eurot, mis läheb jagamisele kampaanias osalevate haiglate vahel.

Suurimad annetuste saavad Tallinna Lastehaigla Toetusfond ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond, kes plaanivad kampaania toel finantseerida ehhokardiograafi ja vastsündinute skriiningu aparatuuri soetamist.

Tänavuse „Koos on kergem“ heategevuskampaaniaga toetab Selver Tallinna Lastehaigla Toetusfondi, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi, Pärnu haiglat, Kuressaare haiglat, Hiiumaa haiglat, Ida-Viru keskhaiglat, Narva haiglat, Viljandi haiglat, Valga haiglat, Lõuna-Eesti haiglat, Põlva haiglat, Järvamaa haiglat, Läänemaa haiglat, Rapla maakonnahaiglat, Rakvere haiglat ning Jõgeva haiglat.

Toetussummad jagunevad haiglate vahel vastava piirkonna kauplustest tehtud ostude osakaalude põhjal proportsionaalselt:

Annetuse saaja Annetussumma
Tallinna Lastehaigla Toetusfond 80278
Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond 14800
Pärnu Haigla 7200
Kuressaare Haigla 2697
Hiiumaa Haigla 1042
SA Ida-Viru Keskhaigla 3100
Narva Haigla 2800
Viljandi Haigla 3838
Lõuna-Eesti Haigla 2100
AS Valga Haigla 1573
Jõgeva Haigla 2838
Rakvere Haigla 1475
Põlva Haigla 1157
Järvamaa Haigla 2130
Läänemaa Haigla 1979
SA Raplamaa Haigla 1633

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Poodleja
1 aasta tagasi

Tasub käia selveris 🙂
Toetame omasid, coop on mingi rumeenia kett!